

Barnet Safer Communities Partnership Board (BSCB)

Date:	Friday 25 th October 2013
Time:	2.30pm to 4.30pm
Venue:	Committee Room 1, Hendon Town Hall, The Burroughs, London, NW4 4AX

Agenda

	Item	Led by
14:30-14:35	Item 1:	Cllr Longstaff (Chair)
(5 minutes)	Introductions	Cabinet Member for Safety
		and Resident Engagement
14:35-14:40	<u>Item 2:</u>	Cllr Longstaff
(5 minutes)	Minutes and actions from last meeting	
14:40-15:00	Item 3:	Cllr Longstaff
(20 Minutes)	Update on refresh of BSCPB's governance structure,	Kiran Vagarwal
	membership and terms of reference	Head of Community Safety
	(Presentation and discussion)	Barnet Council
15:00-15:10	Item 4:	Kiran Vagarwal
(10 minutes)	Performance update	Head of Community Safety Barnet Council
15:10-15:15	Item 5:	Richard Bell
(5 minutes)	Burglary intervention update	Crime and Disorder
		Information Manager
15:15-15:30	Item 6:	Barnet Council
(15 minutes)	Questions and comments from members	
15:30-15:40	Item 7:	Adrian Usher
(10 minutes)	Interserve pilot proposal	Chief Superintendent
(10111111111111111111111111111111111111		Metropolitan Police
		(Barnet)
15:40-16:00	Item 8:	Hamera Asfa Davey
(20 minutes)	Barnet Safer Neighbourhood Board proposal	Programme Manager
		Mayors Office for Policing And Crime (MOPAC)
16:00-16:10	Proposed forward plan:	Kiran Vagarwal
(10 minutes)	January Meeting:	Tanan Vagarwar
(10 minutes)	•Strategic Crime Needs Assessment update	
	•Keeping young people safe	
	•Offender Management	
	April Meeting:	
	Violence Against Women and Girls	
	•Burglary Update	
	•Outcome of Strategic Crime Needs Assessment	
16:10- 16:20	AOB	
(10 minutes)		
16:30	Meeting Close	